// Bravarske usluge

Auto Ključevi Ristić

O nama img

50+

Godina iskustva
// Bravarske usluge

Izrada svih vrsta ključeva.

Auto bravarska radnja Ristić bavi se izradom svih vrsta ključeva za automobile, motocikle, kamione, ormare...

Naša porodica bavi se obradom metala od II svetskog rata, a prva radnja u Zemunu je otvorena 1954. Radnja se 1967. godine specijalizovala za izradu ključeva, a danas njome upravlja treća generacija porodice Ristić. Bravarska radnja Ristić je član udruženja ALOA - Associated Locksmiths of America.
Auto bravarska radnja Ristić nudi Vam izradu svih vrsta ključeva:
• ključevi za automobile, kamione, motocikle
• standardni ključevi
• sigurnosni i kasa ključevi
• ključevi za ormane
• izrada ključeva na savremenim kompjuterski vođenim mašinama na osnovu brave ili kodne kartice
• izrada i ukodiravanje ključeva sa transponderom i originalnim daljincima;

Kod nas se auto ključevi izrađuju po broju kartice koja se dobija uz novo vozilo ili po broju šasije. Auto bravar Ristić nudi Vam izradu ključa po broju, bilo kog tipa, odmah na licu mesta. Trenutno sarađujemo sa svim ovlašćenim auto-dilerima u našem gradu, što nam omogućava da Vam obezbedimo ključ (ili karticu) za skoro svako vozilo koje se trenutno proizvodi.

Pored izrade ključeva, nudimo Vam i ostale bravarske usluge:
• Otključavanje automobila bez oštećenja;
• Deblokada kontakt brava;
• Kodiranje ključeva i izrada ključeva;
• Menjanje šifre brava;
• Popravka brava.

Naše stručno i ljubazno osoblje uvek Vam stoji na usluzi sa željom da Vam pruži maksimalnu pomoć, jer samo ključ izrađen po fabričkim merama je dobar ključ. Većinu ključeva i originalnih daljinskih komandi danas sami ukodiravamo, ali i za one u manjini naći ćemo efikasno rešenje.

// Bravarska radnja Ristić //

Zašto izabrati nas.

Trenutno dajemo usluge svim ovlašćenim auto-dilerima u našem gradu i u saradnji sa njima možemo Vam sigurno obezbediti ključ (ili karticu) za skoro svako vozilo koje se trenutno proizvodi.

Servis i popravka brava na terenu, otključavanje automobila - otvaranje automobila i brava bez oštećenja. Izlazak na teren-pomoć na putu

Većinu ključeva i originalnih daljinskih komandi danas sami ukodiravamo, ali i za one u manjini naći ćemo rešenje. U našoj radnji u najkraćem roku dobijate novi ključ.

// ZAKAZIVANJE

Zakažite Vaš termin.

// Drugi o nama

Zadovoljni klijenti.

Naprave ključ i ako ga nemaš! Preporuka!

 

Dragan Ristović

Vrhunska usluga, majstori su kao pčele, samo lete dok se smenjuju mušterije. Popravljena bravica na vozačevim vratima dok je dete sve vrem spavalo u autu. Svaka čast!

Mihajlo Klaparević

Za 15 minuta majstor mi namestio oba ključa da rade, što su u jednom auto servisu dva dana pokušavali. Cena pristupačna, ništa strašno. Svaka čast!

Andrija Marković

Sve pohvale!!!
Popravili su mi ključ za Peugeot 3008 za par sati, radi kao satić. Brza usluga, vrlo, vrlo profesionalno i bez muljanja. Kad ima posla, nema mnogo priče. Ko je došao da ćaska, na pogrešnom je mestu. Jasna informacija šta treba i koja je cena.

Vladimir Miljković

Godine izkustva iza ovih majstorčina sve govori za njih.
Pre par godina sam u Obrenovcu izgubio ključeve od kola i odmah su došli da mi odključaju BMW-a i upale da bi se dovezao da mi naprave rezervne. TREBA LI KOMENTAR

Dejan Grčić

I repair the automatic key to remotely open and close the car and the service was good and fast and the prices accesible. They speak english.
Recommended!

Marcelo Tardio