// Bravarske usluge

Auto Ključevi Ristić

Izrada auto ključeva
// Ostale bravarske usluge

Izrada auto ključeva

Izrada auto ključeva za sve modele automobila. U mogućnosti smo da izradimo različite tipove ključeva, u zavisnosti od konkretnog modela vozila.

Auto ključevi se kod nas poručuju po broju sa kartice koja se dobija uz novo vozilo ili po broju šasije. Vršimo uslugu izrada auto ključeva na osnovu kodne kartice. Ključ po broju, bilo kog tipa, izrađuje se odmah. Treba znati da je ključ izrađen po šifri potpuno nov ključ, dok iskopiran, istrošen ključ je loš kao i onaj po kojem je napravljen. Samo ključ izrađen po fabričkim merama je dobar ključ.
Trenutno dajemo usluge svim ovlašćenim auto-dilerima u našem gradu i u saradnji sa njima možemo Vam sigurno obezbediti ključ (ili karticu) za skoro svako vozilo koje se trenutno proizvodi.

Takođe, nudimo uslugu izrada auto ključeva na osnovu brave. Većinu ključeva i originalnih daljinskih komandi danas sami ukodiravamo, ali i za one u manjini naći ćemo rešenje.

  • Izrada auto ključeva na osnovu kodne kartice
  • Izrada auto ključeva na osnovu brave
  • Kodiranje auto ključeva
  • Popravka daljinske komande i popravka kartica
// ZAKAZIVANJE

Zakažite Vaš termin.

// Drugi o nama

Zadovoljni klijenti.

Naprave ključ i ako ga nemaš! Preporuka!

 

Dragan Ristović

Vrhunska usluga, majstori su kao pčele, samo lete dok se smenjuju mušterije. Popravljena bravica na vozačevim vratima dok je dete sve vrem spavalo u autu. Svaka čast!

Mihajlo Klaparević

Za 15 minuta majstor mi namestio oba ključa da rade, što su u jednom auto servisu dva dana pokušavali. Cena pristupačna, ništa strašno. Svaka čast!

Andrija Marković

Sve pohvale!!!
Popravili su mi ključ za Peugeot 3008 za par sati, radi kao satić. Brza usluga, vrlo, vrlo profesionalno i bez muljanja. Kad ima posla, nema mnogo priče. Ko je došao da ćaska, na pogrešnom je mestu. Jasna informacija šta treba i koja je cena.

Vladimir Miljković

Godine izkustva iza ovih majstorčina sve govori za njih.
Pre par godina sam u Obrenovcu izgubio ključeve od kola i odmah su došli da mi odključaju BMW-a i upale da bi se dovezao da mi naprave rezervne. TREBA LI KOMENTAR

Dejan Grčić

I repair the automatic key to remotely open and close the car and the service was good and fast and the prices accesible. They speak english.
Recommended!

Marcelo Tardio