// Bravarske usluge

Auto Ključevi Ristić

Otključavanje automobila
// Ostale bravarske usluge

Otključavanje automobila

Kako otvoriti vrata automobila na novim vozilima ako su vam ključevi ostali unutar vozila, a vrata su zaključana? Pozovite nas. Mi imamo rešenje za vas, bravarska radnja Ristić vrši otključavanje automobila.

// ZAKAZIVANJE

Zakažite Vaš termin.

// Drugi o nama

Zadovoljni klijenti.

Naprave ključ i ako ga nemaš! Preporuka!

 

Dragan Ristović

Vrhunska usluga, majstori su kao pčele, samo lete dok se smenjuju mušterije. Popravljena bravica na vozačevim vratima dok je dete sve vrem spavalo u autu. Svaka čast!

Mihajlo Klaparević

Za 15 minuta majstor mi namestio oba ključa da rade, što su u jednom auto servisu dva dana pokušavali. Cena pristupačna, ništa strašno. Svaka čast!

Andrija Marković

Sve pohvale!!!
Popravili su mi ključ za Peugeot 3008 za par sati, radi kao satić. Brza usluga, vrlo, vrlo profesionalno i bez muljanja. Kad ima posla, nema mnogo priče. Ko je došao da ćaska, na pogrešnom je mestu. Jasna informacija šta treba i koja je cena.

Vladimir Miljković

Godine izkustva iza ovih majstorčina sve govori za njih.
Pre par godina sam u Obrenovcu izgubio ključeve od kola i odmah su došli da mi odključaju BMW-a i upale da bi se dovezao da mi naprave rezervne. TREBA LI KOMENTAR

Dejan Grčić

I repair the automatic key to remotely open and close the car and the service was good and fast and the prices accesible. They speak english.
Recommended!

Marcelo Tardio